Collectie

Ons klassieke assortiment

Wij beschikken over een ruim assortiment colberts , pantalons en bijpassende overhemden, uiteraard van hoogwaardige kwaliteit maar niet zo geprijsd dat u vele honderden euro’s kwijt bent. De Moel Mannenmode geniet op dit gebied traditioneel een grote naam in de Noordkop. Een reden hiervoor is bijvoorbeeld dat wij nog pantalons van een extra dikke kwaliteit verkopen. Daarnaast hebben wij ook pantalons zonder sluiting voor de man die zijn eigen broek niet meer kan afsluiten, maar toch netjes voor de dag wil komen en niet in een joggingbroek wil zitten.

Wij hebben generaties grootvaders, vaders en zonen van top tot teen mogen aankleden voor die belangrijke (zakelijke) afspraak of zijn mooiste dag. Anno nu heeft een deel van dit ‘klassieke assortiment’ een moderne touch gekregen waardoor ook de jongere generatie graag bij ons komt.

Ons moderne assortiment

Scoor met een overhemd, broek, T-shirt of jas op dat belangrijke feest. Of bij die eerste indruk bij een klant waarbij u netjes maar niet formeel wil overkomen. Ons brede moderne en vooral ook onderscheidende assortiment maakt dat u zoekende binnenkomt en stralend weer vertrekt. Uiteraard voorafgegaan met een advies op maat welke kleur en stijl wij denken dat het beste bij u past.

Onze grote maten

Onze doelgroep zijn jongvolwassenen tot gepensioneerden en daar horen ook grote maten bij. Daarom hebben wij in iedere artikelgroep die wij voeren ook een keuze in grote maten. Dat houdt in van overhemden tot pantalons en van pyjama’s tot colberts.

Onze service

Onze trapnaaimachine uit het begin van de twintigste eeuw, die nog altijd in de winkel te zien is, is een stil bewijs van onze hoogwaardige dienstverlening. Wij maken uw, bij ons gekochte, broek altijd gratis op lengte. En voor vaste klanten die slecht ter been raken doen wij nog altijd dat stapje extra. Bij ons is uit het oog niet uit het hart.