We zijn allemaal in de ban van het coronavirus en ook onze winkel is, sinds de nieuwe maatregelen van kracht zijn, gesloten van dinsdag 15 december t/m dinsdag 2 maart.

Vanaf dinsdag 2 maart is het mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen voor de aankoop van al uw kleding, bel of mail ons nu om een tijdstip naar uw zin af te spreken. Wij zien zeer uit naar uw komst.

06-12943967 of info@demoelmannenmode.nl

 

Mocht u toch toe zijn aan vervanging of aanvulling van wat voor een artikel dan ook, bijvoorbeeld ondergoed of nachtkleding, dan kunt u ons altijd bellen of mailen met uw verzoek en zullen wij zo spoedig mogelijk zorgen dat het artikel bij u afgeleverd wordt.

Vanaf woensdag 10 februari kunt u uw bestellingen die u doorgeeft, via mail of telefoon, afhalen op een afgesproken tijdstip.

Mocht u liever helemaal uw huis niet meer uit willen, of kunnen, dan komen wij ook graag bij u langs met het door u gewenste kledingstuk.

Ons telefoonnummer is 0224-212528, of per e-mail info@demoelmannenmode.nl

Wij wensen u veel sterkte in deze vervelende tijd en hopen u, na 2 maart, weer bij ons in de winkel te verwelkomen.

Onze etalage ligt op dit moment vol met zeer laag geprijsde aanbiedingen die u ook via een foto of telefoontje kunt bestellen.

 

Met vriendelijke groet,
Vincent de Moel en collega Lida Schop.